Chlorella Japanese – dezintegrovaná HQ

Velmi účinná sladkovodní řasa.

od 129 Kč
  • Bezkonkurenční 100 % čistá Chlorella vulgaris nejvyšší kvality. Zelená potravina budoucnosti.

    Minimum firem nabízí chlorellu japanese dezintegrovanou (tedy s rozrušenou buněčnou stěnou). Využitelnost takovéto chlorelly je prakticky nulová, jediným efektem je mechanické čištění střeva. Salvia Paradise®dodává kvalitní dezintegrovanou chlorellu japanese, jejíž využitelnost je až 83 % biomasy.

    Tradiční je užívání chlorelly v Japonsku, kde byla pro své čistící schopnosti podávána obyvatelstvu po útocích jadernými bombami na konci druhé světové války. Je známa vysokým obsahem chlorofylu, kterého má nejvíce ze všech známých rostlin (ve 100 g prášku je obsaženo 2,25 g). Jedinečnost chlorelly spočívá v obsahu růstového faktoru CGF (Chlorella growth factor), který byl izolován Dr. Fujimakim z Japonska.

    Pozor, pro dobré vstřebání chlorelly je nutné rozrušení buněčné stěny (dezintegrace). Toto je u produktu Salvia Paradise® zaručeno.

    Tyto vlastnosti předurčují chlorellu pro udržení vitality a energie. Nové studie ukazují, že moderní člověk se během několika let bez GREEN FOOD pravděpodobně neobejde. Civilizační vlivy, okolí plné toxických látek, to vše má vliv na stav našeho těla. Jak se zdá, momentálně nejúčinnější vůči tomuto jsou ZELENÉ POTRAVINY v čele s chlorellou (a spirulinou). Umožňují efektivně toxické látky a volné radikály z těla odbourávat a zároveň dodávají látky potřebné, které se v naší stravě vyskytují minimálně.

    Mnohdy se lze na internetu setkat s odkazem, že chlorella pyrenoidosa je účinnější než chlorella vulgaris. Což samo o sobě vypovídá o nedůvěryhodnosti prodejce. Chlorella vulgaris je název rodový, jenž obsahuje asi 10 druhů chlorelly (pyrenoidosa, kessleri atd.).

    Chlorellu užíváme všude tam, kde potřebujeme:

    • čistit organismus,
    • podpořit přirozenou obranyschopnost organismu – imunitní zdraví,
    • udržet vitalitu a energii,
    • podpořit správné trávení,
    • normální fungování jater,
    • mikrobiální rovnováhu,
    • normální zdravou činnost srdce a cév.

    Chlorella a spirulina jsou a budou mnohem častěji využívány díky přirozeným detoxikačním vlastnostem, zvláště v dnešním hektickém světě plném toxinů.

    Použití: Jednu lžičku chlorelly rozmícháme v malém množství vody (džusu, šťávy) a vypijeme. Užíváme 3× denně.

    TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – při takovémto postupu nevznikají hrudky.

    Původ: Japonsko

    Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

    Tabulka nutričních hodnot:

     

    Nutriční hodnoty ve 100 g

    V DDD** (3 lžičky = cca 10 g)

    Energetická hodnota

    1 691 kJ/404 kcal

    169 kJ/40 kcal

    Bílkoviny

    64 g

    6,4 g

    Sacharidy

    10 g

    1,0 g

    - z toho cukry

    0 g

    0 g

    Tuky

    13 g

    1,3 g

    - z toho nasycené mastné kyseliny

    1,9 g

    0,79 g

    Vláknina

    14 g

    1,4 g

    Sůl

    0,04 g

    ˂ 0,01 g

    Železo

    57,1 mg

    5,71 mg (40,79 %)*

    Riboflavin (Vitamin B2)

    5,88 mg

    0,59 mg (42,00 %)*

    Kyselina listová

    2 000 µg

    200 µg (100,0 %)*

     

    *% RHP – Referenční hodnota příjmu 
    **DDD – Doporučená denní dávka

     

    FAQ:

    Co znamená, že prodáváte dezintegrovanou chlorellu?

    Dezintegrováno (rozrušena buněčná stěna) – využitelnost 83 %

  • Země původu Japonsko
    Hmotnost 1000 g, 250 g, 100 g, 50 g